Ne yaptın sen Arda Turan! Tüm Türkiye onu konuşuyor: Ortalığı yıktı

Arda Turan bu sezon Trendyol 1. Lig'e damga vurdu. Eyüpspor'un başında sezona müthiş bir başlangıç yapan genç teknik direktör Arda Turan, istatistikleriyle rakamları altüst etti. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, başarılı performansıyla Trendyol 1. Lig'e damga vurdu. İstatistikleriyle ligi altüst eden genç çalıştırıcı Arda Turan, inanılmazı başararak büyük beğeni topladı.

ARDA TURAN, FIRTINA GİBİ BAŞLADI

2022-23 sezonunun sonlarına doğru Eyüpspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Arda Turan, geçtiğimiz yaz yapılan transferlerle lige bomba gibi bir giriş yaptı. Takımı Süper Lig'e yükseltmeyi hedefleyen genç çalıştırıcı, istatistikleriyle lige damga vurdu.

9 MAÇTA 8 GALİBİYET

Arda Turan, Eyüpspor'un başında bu sezon şu ana kadar 9 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmaların 8'inden galibiyetle ayrılan 36 yaşındaki teknik adam, yalnızca 1 mağlubiyet aldı. Şu ana kadar çıktığı maçlarda 22 gol atan eflatun-sarılı ekip, kalesinde sadece 6 gol gördü.

TEK YENİLGİSİ SAKARYASPOR'DAN

Şu ana kadarki 9 maçtan 8 galibiyet almayı başaran Arda Turan, 24 puan toplayarak en yakın takipçisi olan Göztepe'nin 4 puan önünde zirvede yer aldı. Eflatun-sarılılar tek mağlubiyetini ise Sakaryaspor'a karşı aldı.

PUAN ORTALAMASI UÇTU

Aldığı sonuçlarla adından söz ettiren Arda Turan, şu ana kadarki performansıyla maç başına 2.67 puan ortalaması yakaladı. Eflatun-sarılılar şu ana kadar Trendyol 1. Lig'deki en iyi sezon başlangıcını yaptı.