Ne yaptın sen Anastasios Bakasetas! Yer yerinden oynadı: Bütün herkes onu konuşuyor...

Trabzonspor'dan ayrılarak Panathinaikos'a transfer olan Anastasios Bakasetas için flaş bir gelişme yaşandı. Başarılı orta saha oyuncusu, Yunanistan'da gündem oldu. İşte Anastasios Bakasetas haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Süper Lig ekibi Trabzonspor'da geçirdiği yaklaşık 4 sezonun ardından ülkesi Yunanistan'ın Panathinaikos takımına transfer olan Anastasios Bakasetas, komşuda en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Fatih Terim ve takım ile iyi bir uyum yakalayan başarılı orta saha oyuncusu, manşetleri süsledi.

ANASTASIOS BAKASETAS GÜNDEM OLDU

Trabzonspor'da sözleşmesinin son yılında iken Yunanistan'a geri dönen Anastasios Bakasetas, Yunanistan Ligi'ne damga vurdu. Yeşil-beyazlı ekibe katıldıktan kısa bir süre sonra ilk maçına çıkan Bakasetas, şampiyonluk yarışında en ciddi rakipleri olan PAOK deplasmanında takımının tek golünü kaydederek herkes tarafından konuşulan isim oldu.

FATİH TERİM'DEN GEÇER NOT ALDI

Bakasetas, Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim'den tam not aldı. Yunan basınında yer alan haberin detaylarında; Fatih Terim'in Bakasetas'ın performansından dolayı oldukça memnun olduğunu ve bu transfer için hiç pişman olmadığı belirtildi.

PANATHINAIKOS RAKAMLARI

Başarılı orta saha oyuncusu, yeşil-beyazlı ekipte, tüm kulvarlarda 4 maça çıkarken bu karşılaşmalarda 341 dakika sahada kaldı. 31 yaşındaki oyuncu, bu sürede 1 gol ve 1 asist üreterek skora etki etti.

www.aksam.com.tr