Ne yaptın sen Abdülkadir Ömür! Tüm İngiltere onu konuşuyor: Ortalık yıkıldı...

Abdülkadir Ömür, İngiltere'deki kariyerine müthiş bir başlangıç yaptı. Hull City'de ikinci maçında asist yapan ve performansıyla karşılaşmaya damga vuran Abdülkadir Ömür, Ada'da gündem oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Ara transferde Trabzonspor'dan Hull City'ye transfer olan Abdülkadir Ömür, performansıyla adından söz ettirmeye başladı. İngiliz ekibiyle ikinci maçında asist yapan Abdülkadir Ömür, büyük ses getirdi.

ABDÜLKADİR ÖMÜR, ARA TRANSFERDE GİTMİŞTİ

Uzun süredir Trabzonspor'da forma giyen Abdülkadir Ömür, geçtiğimiz ara transfer döneminde sonunda Avrupa'ya yelken açtı. 24 yaşındaki oyuncu, 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle Championship ekiplerinden Hull City'ye transfer oldu.

MAÇA DAMGA VURDU! İNGİLTERE ONU KONUŞUYOR

Yeni takımıyla ikinci maçına Huddersfield karşısında çıkan Abdülkadir Ömür, oyuna sonradan dahil oldu ve takımının galibiyet golünün asistini yaparak performansıyla alkış topladı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Övgüler toplayan Abdülkadir Ömür'ün kısa sürede ilk 11'in bir parçası haline geleceği ve takıma hızlı adapte olduğu belirtildi.

İLK YARIDAKİ PERFORMANSI

Abdülkadir Ömür, sezonun ilk yarısında Trabzonspor formasıyla toplam 17 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 14'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1159 dakika sahada kalan 24 yaşındaki oyuncu, 6 asistle skora etki etmişti.