Ne yaptın sen Abdülkadir Ömür! Bütün İngiltere onu konuşuyor: Gündem oldu

Trabzonspor'da kadro dışı kaldıktan sonra kulüpten ayrılan Abdülkadir Ömür, Hull City'ye transfer olmuştu. Milli oyuncu, Ada'ya gider gitmez flaş bir gelişmeyle gündem oldu. İşte Abdülkadir Ömür haberinin detayları…

www.aksam.com.tr

Altyapısında yetiştiği Trabzonspor'da geçirdiği başarılı sezonların ardından kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür, geçtiğimiz günlerde televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye katılmıştı. Türkiye'den ve Avrupa'dan birçok talibi olan milli oyuncu, bu kararıyla tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. 25 yaşındaki oyuncu, transfer olduğu İngiltere'de çok kısa bir sürede gündem olmayı başardı.

ABDÜLKADİR ÖMÜR, İNGİLTERE'YE DAMGA VURDU

Trendyol Süper Lig'de yıllardır formasını giydiği Trabzonspor'dan ayrılarak Hull City'ye transfer olan Abdülkadir Ömür, çok kısa sürede Ada'da en çok konuşulan isimlerden biri oldu. İngiliz basını, milli oyuncuya adeta methiyeler düzerek manşetlerine taşıdı.

MESSI BENZETMESİ YAPILDI

Birçok medya kuruluşunda manşetlerde yer alan Abdülkadir Ömür için birbirinden dikkat çeken birçok başlık kullanıldı.

Abdülkadir Ömür için atılan başlıklardan en çok dikkat çekenleri şunlar;

'Türk Messi' 'Süper Türk' 'Hull City'i Premier Lig'e çıkaracak' 'Muhteşem yetenek'

TRABZONSPOR RAKAMLARI

Abdülkadir Ömür, Trabzonspor formasıyla tüm kulvarlarda 211 maça çıkmıştı. Milli oyuncu, bu mücadelelerde 25 gol ve 36 asist üreterek skora etki etmişti.

www.aksam.com.tr