Ne yaptın Kenan Yıldız! Bütün İtalya onu konuşuyor...

Serie A'da Juventus forması giyen Kenan Yıldız, İtalya'da gündem oldu. Genç yıldız, yaptığı son hareketle İtalya'yı kasıp kavurdu. İşte Kenan Yıldız haberinin detayları…

www.aksam.com.tr

Son zamanlarda dünya futbolunda oldukça gündeme gelen milli oyuncu Kenan Yıldız, Juventus taraftarının sevgilisi olmayı başardı. Birçok dünya devini peşine takan 18 yaşındaki oyuncu, İtalya'da en çok konuşulan isimlerden biri olmayı başardı. Kenan Yıldız'ı İtalyanlar öve öve bitiremedi.

KENAN YILDIZ TEKRAR GÜNDEM OLDU

Geçtiğimiz sezon Bayern Münih U 19 Takımı'ndan Juventus U 19 Takımı'na transfer olan Kenan Yıldız, kısa sürede kendini göstererek Torino ekibiyle profesyonel sözleşmeye imza attı. Kısa sürede gösterdiği gelişimle peşine birçok Avrupa kulübünü takan golcü oyuncuya İtalyanlar methiyeler düzdü. İtalyan basını, Kenan Yıldız'ın antrenmandaki performansı ve bireysel yeteneklerinden dolayı İtalya'da gündem oldu.

"EN YETENEKLİ OYUNCULARINDAN BİRİ"

İtalyan basını, Kenan Yıldız için birbirinden övgü dolu birçok başlık attı. Bunlardan en dikkat çekenleri ise "En yetenekli oyunculardan biri" ve "Dünyanın en iyileri arasına girecek yetenekte" başlıkları oldu. Sosyal medyada ise milli oyuncuyu, Juventus'un efsane santraforlarından David Trezeguet'e benzediği ve en az onun kadar başarılı olacağı yönünde sayısız paylaşım yapıldı.

ALESSANDRO DEL PİERO PAYLAŞIMINI YAPMIŞTI

Kenan Yıldız, A Milli Futbol Takımı'nın özel maçta Almanya'yı 3-2 mağlup ettiği maçta fileleri havalandırmayı başarmıştı.. Milli oyuncunun golün ardından yaptığı sevinci Juventus'un efsane oyuncusu Alessandro Del Piero sosyal medya hesabından paylaşmıştı

JUVENTUS RAKAMLARI

Kenan Yıldız, Juventus formasıyla 8 Serie A maçında 159 dakika süre buldu. Golcü oyuncu, bu sürede 1 gol ile skora etki etti.

www.aksam.com.tr