Ne yaptın Cengiz Ünder! Bütün Fransa onu konuşuyor...

Cengiz Ünder'in İstanbulspor maçında attığı 4 golün yankıları devam ediyor. Performansıyla büyük beğeni toplayan milli futbolcu Cengiz Ünder, Fransa'da ise gündem oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin 5-1 yendiği İstanbulspor maçında 4 gol atan Cengiz Ünder, bir anda rüzgarı tersine çevirdi. Geldiği günden bu yana eleştirilen Cengiz Ünder, bu performansla büyük beğeni toplarken, Fransız basınında da geniş yer buldu.

CENGİZ ÜNDER'DEN BİR İLK

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda İstanbulspor'u 5-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerde karşılaşmada tam 4 gol atan Cengiz Ünder, kariyerinde bir ilki yaşadı. Performansıyla alkış toplayan milli yıldız kariyerinde ilk kez hat-trick yaptı.

FRANSA BASINI ONU KONUŞUYOR

Cengiz Ünder'in bu performansı Fransa'da da büyük ses getirdi. Fransız basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe kariyerine iyi bir başlangıç yapamayan milli oyuncu, İstanbulspor maçıyla güven tazeledi. Cengiz'in sakatlıktan sonra kendisini iyi toparladığına dikkat çekilirken, bu performansla kalitesini bir kez daha gösterdiği ifade edildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 16 resmi maça çıkan Cengiz Ünder, bu karşılaşmaların 7'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 478 dakika sahada kalan milli oyuncu, 5 gol ve 3 asistle skora etki etti.