Ne yaptın Arda Güler! Tüm dünya onu konuşuyor...

Real Madrid'e imzasının ardından yaşadığı talihsiz sakatlıklarla takımdan uzak kalan Arda Güler, 6 Ocak'ta eflatun beyazlı formayla tanışmıştı. Milli futbolcu, kısa sürede yaptıklarıyla dünya gündemine oturdu. Arda Güler gelişmesinin detayları haberimizde...

www.aksam.com.tr

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler için olumlu gelişmeler yaşanıyor. Madrid ekibinde yaşadığı sakatlıklardan dolayı uzun süre forma şansı bulamayan 19 yaşındaki oyuncu, adeta bir döndü pir döndü. Milli oyuncu, kısa sürede tüm dünyada konuşulmayı başardı.

ARDA GÜLER MUHTEŞEM DÖNDÜ

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak tüm dünya tarafından tanınmaya başlayan milli futbolcu Arda Güler'i bir kez daha tüm dünya konuşmaya başladı. Madrid ekibiyle ilk maçı için uzun bir süre bekleyen genç orta saha oyuncusu 6 Ocak'ta İspanya Kral Kupası karşılaşmasında Arandina karşısında ilk kez Madrid forması giydi. Gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken milli oyuncuyu dünya basını manşetlerine taşıdı. Arda için "Madrid'i pişman etmeyecek", "İlk maçında hiç sırıtmadı", "Ancelotti'nin güvenini boşa çıkarmadı" başlıkları atıldı.

ATLETICO MAÇINDA OYUNUN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Arda Güler, Real Madrid formasıyla 2'nci maçına 4 gün sonra İspanya Süper Kupa maçında Atletico Madrid'e karşı çıktı. Normal süresi 3-3 berabere biten maçta 112'nci dakikada oyuna giren milli oyuncu, adeta oyuna sihirli değnekle dokundu. Uzatmalarda pozisyon bulmakta zorlanan Real, Arda girdikten sonra 10 dakika içerisinde 2 gol atarak mücadeleden 5-3 galip ayrılarak kupada finale yükseldi.

BORUSSIA DORTMUND'UN İLGİSİ VAR

Arda Güler'in bu performansı karşısında dünya devleri tekrar bir bir sıraya girmeye başladı. Alman ve İspanyol basınında bugün yer alan haberlere göre; Borussia Dortmund, Arda Güler'i kadrosuna katmak için yaz transfer döneminde harekete geçecek.

www.aksam.com.tr