Anthony Nwakaeme kararı kıyameti kopardı! ''İnşallah doğru değildir''

Anthony Nwakaeme transferinde Şenol Güneş'in tavrı Beşiktaşlıları şok etti! Siyah-Beyazlıların transferini sabırsızlıkla beklediği Anthony Nwakaeme için Şenol Güneş acele edilmemesi kararı alması Beşiktaşlı futbolseverleri şaşırttı.

Beşiktaşlı taraftarlar sabırsızlıkla Anthony Nwakaeme transferini beklerken Şenol Güneş'in kararı Siyah-Beyazlıları oldukça şaşırttı. Beşiktaş'ın bir süredir girişimlerini sürdürdüğü Anthony Nwakaeme için Şenol Güneş acele edilmemesi kararı aldı.

ANTHONY NWAKAEME SÖZLEŞMESİNİ FESHEDİYOR

Suudi Arabistan'da aradığını bulamayan Anthony Nwakaeme ayrılığı kafasına koydu. Fanatik'in haberine göre Al-Fayha ile sözleşme feshi görüşmelerine başlayan Anthony Nwakaeme, Beşiktaş'la dirsek temasındaydı.

ANTHONY NWAKAEME'DE ŞENOL GÜNEŞ'TEN ŞOK EDEN KARAR

Beşiktaşlı taraftarların da bir an önce transfer edilmesini istediği Anthony Nwakaeme'de Şenol Güneş'ten beklenmedik bir karar çıktı. Şenol Güneş, Anthony Nwakaeme konusunda aceleci davranılmamasını talep etti.

"ALTERNATİF İSİMLERE DE BAKALIM"

Şenol Güneş, Anthony Nwakaeme'den ziyade alternatif isimler üzerinde de durulması gerektiğini yönetime iletti. Tecrübeli teknik adamın bu tavrı Beşiktaşlıları adeta şok etti!

Anthony Nwakaeme bu sezon Al-Fayha ile çıktığı 6 maçta 3 gollük katkı verdi.