N'aptın Jose Mourinho! Ali Koç ve Fenerbahçelilerin en çok istediği ismi kaptı

Jose Mourinho yönetiminde yeni sezona iddialı giriş yapmak isteyen Roma, Ali Koç'un bir süredir peşinde olduğu yıldızı kaptı. Fenerbahçelilerin transferini en çok istediği isimlerin başında yer alan yıldız futbolcu, yeni sezonda Jose Mourinho'nun öğrencisi olacak.

Jose Mourinho'nun transfer hamlesi Ali Koç ve Fenerbahçelileri şok etti! Ali Koç'un uzun süredir hedefinde olan yıldız futbolcu, Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma ile anlaştı.

Mbwana Samatta'da kimsenin beklemediği oldu! Fenerbahçeliler güne bu haberle uyandı

JOSE MOURİNHO, ALİ KOÇ'UN GÖZDESİNİ KAPTI

Jose Mourinho geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'ni kazanan Roma, transferde sağlam adımlar atıyor. Milli futbolcumuz Zeki Çelik'in yanı sıra Paulo Dybala, Nemanja Matic ve Mile Svilar transferleriyle ses getiren Jose Mourinho, şimdi de Fenerbahçe'nin gözdesiyle anlaştı.

FENERBAHÇELİLERİ YIKAN ANLAŞMA

Ali Koç'un bir süredir temaslarda bulunduğu Andrea Belotti'yi Jose Mourinho ikna etti ve oyuncu Roma ile anlaşma sağladı. La Gazzetta dello Sport, Roma'nın İtalyan golcü ile el sıkıştığını yazdı.

RESMİ AÇIKLAMANIN NE ZAMAN GELECEĞİ BELLİ OLDU

Fenerbahçeli taraftarlar aylardır Ali Koç'tan forvet transferi beklerken, Sarı-Lacivertlilerin çıkan adaylar arasında kadrolarında en çok görmek istediği isim Belotti'ydi. Roma'nın Shomurodov'u Bologna'ya gönderdikten sonra yıldız forveti resmen açıklayacağı kaydedildi.