Moussa Dembele Aslan oluyor! Galatasaraylıların beklediği haber geldi

Moussa Dembele transferi Galatasaray'ı çıldırtacak. Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Sarı-kırmızılılar transferde gaza bastı. Okan Buruk'un direktifleriyle yürüyen Erden Timur ve heyeti transferleri bitirmek için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Moussa Dembele Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Sarı-kırmızılı heyet önümüzdeki günlerde tecrübeli oyuncuyla masaya oturması bekleniyor. Detaylar haberimizde…

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefiyle çıkan Galatasaray'da diğer yandan transfer çalışmaları da sürüyor. Devre arası transfer dönemi için müzakereler yürüten Sarı-kırmızılılar gelecek sezon için de kolları sıvamış durumda. Galatasaray heyeti rotasını Fransız oyuncu Moussa Dembele'ye çevirdi

İLK HEDEF MOUSSA DEMBELE

Gol yolunda Mauro Icardi, Bafetimbi Gomis, Haris Seferovic, gibi isimleri bulunduran Sarı-kırmızılılar, fırsat transferi niteliğinde olan Lyon'un yıldızını kadrosuna katmak istiyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek golcü için Galatasaraylı yöneticiler oyuncuya "En kötü sezon sonunda görüşelim" mesajı gönderdi.

ROTA FRANSA

Erden Timur ve heyeti önümüzdeki günlerde tecrübeli oyuncu için Fransa'ya gidip devre arası için ilk görüşmeleri yapması bekleniyor. Devre arası için istediği sonucu alamazsa sezon sonunda Moussa Dembele'yi bedavaya kadrosuna katmayı planlıyor.

DEMBELE'NİN PERFORMANSI

Lyon ile sözleşmesinin son yılına giren 26 yaşındaki golcü Moussa Dembele, bu sezon 15 maçta görev alsa da maçların çok kısa bölümlerinde sahada kalabildi. Oynadığı 690 dakikada 2 gol 1 asiste imzasını atan başarılı oyuncu, Lyon formasıyla toplam 159 maça çıkıp 69 gol 19 asist yaptı. PSG altyapısında yetişen Moussa Dembele, kariyerinde Fulham, Celtic ve Atletico Madrid formaları da giydi. Kariyerinin en iyi dönemini Celtic'te geçiren başarılı oyuncu, 94 maçta 51 gol 18 asistle oynadı.

Kariyerinde en yüksek değerini 2020 başında yaşayan Dembele'nin piyasa değeri 50 milyon euroya kadar çıkmıştı. Şu an güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan oyuncu için Aston Villa'nın ne kadar ücret ödeyeceği merak ediliyor.