Mostafa Mohamed'den Galatasaray itirafı! Fransa'da açtı ağzını yumdu gözünü...

Mostafa Mohamed, Nantes'te başarılı performansıyla adından söz ettirmeye devam ederken yeni bir gelişme yaşandı. Fransa basınına kariyeri hakkında konuşan Mostafa Mohamed, Galatasaray için flaş itiraflarda bulundu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Nantes'te başarılı performansıyla fırtınalar estiren Mostafa Mohamed, Fransa basınına flaş açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da rahat olmadığını belirten Mostafa Mohamed, "Burası kendimi çok rahat hissettiğim bir kulüp." dedi.

FRANSA'DA MOSTAFA MOHAMED RÜZGARI

2023'ün yazında Galatasaray'dan 5.75 milyon euro bonservis bedeliyle Nantes'e transfer olan Mostafa Mohamed, başarılı performansıyla kısa sürede takımın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Mısırlı golcü, performansıyla Avrupa ekiplerini de peşine takmayı başardı.

GALATASARAY İTİRAFI

Fransa basınına kariyeri hakkında konuşan Mostafa Mohamed, Galatasaray'ın kendisini transfer ettiği dönem kendisini Saint-Etienne'in de istediğini belirtirken, "Saint-Étienne'e gidebilirdim, daha büyük bir fırsattı, daha büyük bir meblağdı." dedi. Öte yandan sarı-kırmızılılarda rahat olmadığını belirten Mısırlı golcü, "Burası kendimi tamamen rahat hissettiğim bir kulüp." ifadelerini kullandı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mostafa Mohamed, bu sezon Nantes formasıyla şu ana kadar 20 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 17'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1389 dakika sahada kalan 26 yaşındaki Mısırlı golcü, 7 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulundu.