MKE Ankaragücü ve Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? MKE Ankaragücü ve Beşiktaş muhtemel ilk 11'leri

Kupa heyecanı bu akşam atv'de yaşanıyor. MKE Ankaragücü ve Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı bu akşam (23 Nisan Salı) gerçekleşecek. Merakla beklenen Ankaragücü - Beşiktaş maçı canlı olarak takip edilebilecek. Peki, MKE Ankaragücü ve Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?

MKE Ankaragücü ve Beşiktaş maçı için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Beşiktaş, MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele Ankara Eryaman Stadyumu'nda gerçekleşecek. Peki, MKE Ankaragücü ve Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? MKE Ankaragücü ve Beşiktaş muhtemel ilk 11'i nasıl?

MKE ANKARAGÜCÜ VE BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanacak MKE Ankaragücü ve Beşiktaş maçı saat 20.30'da başlayacak. Büyük karşılaşma atv'den naklen yayınlanacak.

Merakla beklenen Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçını futbolseverler atv'den canlı izleyebilecek.

MKE ANKARAGÜCÜ - BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ:

MKE Ankaragücü kadrosu: Ertaç, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Kazımcan, Pedrinho, Tolga, Morutan, Sponara, Basogog, Sowe

Beşiktaş kadrosu: Mert, Svensson, Necip, Colley, Umut, Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Rashica, Muleka

BEŞİKTAŞ'TA 5 EKSİK

Siyah-beyazlılarda, Onur, Semih, Zaynutdinov, Emrecan Terzi ve Tayfur, bu akşam oynanacak A.Gücü maçının kamp kadrosunda yer almadı. Kulüpten yapılan açıklamada, "A.Gücü ile oynanan lig mücadelesinin ardından sağ uyluk üst adalesinde ağrı hissederek oyundan çıkan Emrecan (Gerilme ve ödem), sahaya dönüş ve takıma adaptasyon çalışmaları devam eden Onur ve Semih ile tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları devam eden Zaynutdinov ve Tayfur, A.Gücü ile oynanacak ZTK yarı final ilk maçı kadrosuna dahil edilmediler" ifadelerine yer verildi.