Milli maçta Uğurcan Çakır'ın görüntüsü olay oldu! Fenerbahçeliler isyan etti

Geçtiğimiz sezona damga vuran Uğurcan Çakır'ın büyük düşüşü sürüyor. Trabzonspor'da sergilediği performansla eleştiri oklarının hedefi olan Uğurcan Çakır, dün akşamki milli maçta da tel tel döküldü. Özellikle Fenerbahçelier mücadele sonrası milli eldivene ateş püskürdü.

Uğurcan Çakır'ın Türkiye-Lüksemburg maçındaki performansı geceye damga vurdu. Yediğimiz ilk golde hatalı bir çıkış yapan milli eldivenin formsuz görüntüsü dikkat çekti. Uğurcan Çakır 4,9 reyting puanıyla sahanın açık ara en kötü oyuncusu seçildi. Özellikle Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada deneyimli kaleci için yüzlerce paylaşım yaptı.

UĞURCAN ÇAKIR'IN FORMSUZ GÖRÜNTÜSÜ DİKKAT ÇEKTİ

3-3 sona eren Lüksemburg maçında Türkiye adına sahanın açık ara en kötü oyuncusu seçilen Uğurcan Çakır 4,9 reyting puanı aldı. Yediğimiz ilk goldeki hatalı çıkış dikkat çeken tecrübeli kaleci, sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu.

FENERBAHÇELİLER AYAKLANDI

Milli takımda kaleyi Uğurcan Çakır'ın mı yoksa Altay Bayındır'ın mı koruması gerektiği tartışmaları sürerken Trabzonsporlu file bekçisinin formsuz görüntüsü sonrası özellikle Fenerbahçeliler sosyal medyada ayaklandı. Sarı-Lacivertliler, Uğurcan Çakır'ın yerine kalenin Altay Bayındır'a emanet edilmesi gerektiğini belirtti.

5 YILLIK SÖZLEŞMEYE İMZA ATMIŞTI

Uğurcan Çakır'ın rüya gibi geçen sezonun ardından Avrupa'ya transferi gerçekleşmemiş ve 26 yaşındaki kaleci, Trabzonspor ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

İşte milli maç sonrası Uğurcan Çakır'la ilgili yapılan bazı paylaşımlar: