Mesut Özil'in paylaşımına tepkiler çığ gibi! Tüm dünya bunu konuşuyor...

Başakşehir'in yıldızı Mesut Özil'in paylaşımı olay oldu. Sosyal medya hesabından Bukayo Saka ve Arsenal'la ilgili paylaşım yapan Mesut Özil'e tepki yağdı. Arsenalli taraftarlar deneyimli isme ateş püskürdü.

www.aksam.com.tr

Mesut Özil'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük yankı uyandırdı. Eski takımı Arsenal ve Bukayo Saka için paylaşım yapan Mesut Özil'e İngiliz ekibinin taraftarları büyük tepki gösterdi. Yıldız ismin tweeti büyük etkileşim aldı.

MESUT ÖZİL'İN PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞIYOR

Mesut Özil'in eski takımı Arsenal ve Bukayo Saka için yaptığı paylaşım olay oldu. Yıldız futbolcunun paylaşımına Arsenalli taraftarlar büyük tepki gösterdi. Mesut Özil'in sosyal medya hesabından paylaştığı sözler kısa sürede büyük yankı uyandırdı.

"ARSENAL HAKKINDA KONUŞMA"

Arsenal'in yıldızı Bukayo Saka'yı öven Mesut Özil, İngiliz ekibiyle ilgili hashtagler de kullandı. Deneyimli futbolcunun bu paylaşımı infial yarattı. Londra temsilcisinin taraftarları Mesut Özil'in Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde attığı bir tweeti hatırlatarak "Arsenal hakkında konuşma" ve "Bitik futbolcu" mesajları yağdırdı.

MESUT ÖZİL NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz sezon Arsenal'in Manchester City'ye 5-0 mağlup olduğu maçın ardından Mikel Arteta'nın gönderileceği haberleri ayyuka çıkmış ve Mesut Özil de arasının iyi olmadığı eski hocasını ima ederek "Sürece güvenin" mesajı paylaşmıştı.

Arsenalli taraftarlar, Mesut Özil'in bu paylaşımını hatırlatarak oyuncuya öfke kustu. Oyuncuya "Arsenal hakkında konuşma" ve "Bitik futbolcu" mesajları yağdırıldı. Arsenal bu sezon Mikel Arteta yönetiminde lige müthiş bir giriş yaparak 9 hafta sonunda zirvede yer alıyor.