Mesut Özil transferi dünya basınında! O da modaya uydu: İşte yeni takımı...

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir forması giyen Mesut Özil için Suudi Arabistan basınından çarpıcı bir transfer iddiası geldi. Cristiano Ronaldo'nun transferi sonrası Mesut Özil'in de Suudi Arabistan'a yeşil ışık yakacağı söylentiler arasında.

www.aksam.com.tr

Mesut Özil'e Suudi Arabistan ekibinden sürpriz bir talip var. Türkiye kariyerinde istenileni veremeyen yıldız futbolcu, Başakşehir'e transferi sonrası büyük bir talihsizlik yaşamıştı. Sakatlığı yüzünden forma şansı bulamayan Mesut Özil yeniden sahalara dönmeye hazırlanırken 34 yaşındaki yıldız futbolcuya Arabistan'ın Al Feiha takımı talip oldu.

MESUT ÖZİL'E SUUDİ ARABİSTAN YOLU GÖZÜKTÜ

Yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası uzun bir süre sahalardan uzak kalan Mesut Özil, Başakşehir formasıyla sadece 3 maça çıkabildi. Ligde istenileni veremeyen yıldız futbolcuya Suudi Arabistan'ın Al-Feiha takımı talip oldu. Arabistan basınına göre, Nwakaeme'nin de formasını giydiği Al-Feiha Mesut Özil ile mukavele imzalamak için görüşmelere başladı.

SADECE 10 DAKİKA FORMA ŞANSI OLDU

Yaşadığı ağır sakatlık ve geçirdiği operasyon sebebiyle bu sezon yalnızca 10 dakika süre alabilen deneyimli oyuncu, yeşil sahalara dönmek için gün sayıyor.

İSTATİSTİK

Geçtiğimiz sezon toplam 26 maça çıkan deneyimli oyuncu 9 gol 2 asistle 11 gole direkt katkı sağladı.

www.aksam.com.tr