Mesut Özil hakkında flaş karar çıktı! 7-1'lik hezimet yaşamıştı...

Başakşehir'de Mesut Özil'le ilgili karar verildi. Bu akşamki Konyaspor-Başakşehir maçında forma giyebileceği söylenen Mesut Özil'in Emre Belözoğlu tarafından tercih edilmeyeceği ortaya çıktı. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Mesut Özil'in bu akşam oynanacak Konyaspor-Başakşehir maçında forma giyip giymeyeceği merak ediliyordu. Bir süredir takımla çalışmalarını sürdüren Mesut Özil'in zorlu mücadele değerlendirilmeyeceği ortaya çıktı. Rezerv ligdeki Kasımpaşa maçına ilk 11'de başlayan yıldız futbolcu büyük bir hezimet yaşamış ve Başakşehir sahadan 7-1 mağlup ayrılmıştı.

MESUT ÖZİL İÇİN SÜRPRİZ KARAR

Bir süredir takımla çalışmalarını sürdüren Mesut Özil'in bu akşamki Konyaspor maçında oynayabileceği iddia edilmişti ancak Emre Belözoğlu'nun böyle bir düşüncesinin olmadığı ortaya çıktı.

BELÖZOĞLU '20-25 GÜNE HAZIR OLUR' DEMİŞTİ

Temmuz ayı sonunda Mesut Özil'le ilgili açıklama yapan Belözoğlu, oyuncusunun hazır olması için en az 20-25 güne ihtiyacı olduğunu belirtmişti. Başarılı hoca, bu akşam oynanacak ve sert geçmesi beklenen maçta Mesut Özil'e görev vermeyecek.

MESUT ÖZİL KAYSERİSPOR MAÇINDA SİFTAH YAPACAK

Mesut Özil'in Süper Lig'de gelecek hafta oynanacak Başakşehir-Kayserispor maçında ilk kez süre alacağı ve ilerleyen süreçte Belözoğlu'nun kendisine daha fazla forma şansı vereceği belirtildi.

Başakşehir, Mesut Özil ile 14 Temmuz tarihinde 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

aksam.com.tr