Meşaleleri yakın! Anderson Talisca'ya havalimanında kusursuz karşılama

Beşiktaş'ta Anderson Talisca defteri bir kez daha açıldı. Siyah-Beyazlıların geçtiğimiz haftalarda 1,5 yıllık sözleşme teklif ettiği Anderson Talisca, Aboubakar'la birlikte Beşiktaş'a dönebilir. Detaylar haberimizde…

Beşiktaş şampiyonluk yarışında yeniden iddialı olmak adına Anderson Talisca temaslarını yeniden başlattı. Aboubakar transferini bitirmek üzere olan Beşiktaş, Anderson Talisca'da da mutlu sona ulaşarak taraftarlarına büyük bir hediye vermeyi planlıyor.

ANDERSON TALISCA TRANSFERİ İÇİN SPONSOR ARANIYOR

Şampiyonluk yarışında ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kalan Beşiktaş, eski oyuncusu Anderson Talisca için bir kez daha mesaiye başladı. Daha önce 1,5 yıllık sözleşme teklif edilen Anderson Talisca için sponsor desteği aranıyor.

ANDERSON TALISCA MAAŞINDA FEDAKÂRLIK YAPMAYA HAZIR

Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakan Anderson Talisca, maaşında fedakârlık yapmaya da hazır ancak oyuncunun maaşının törpülenmiş hali dahi Siyah-Beyazlıların ödeyemeyeceği seviyelerde. Beşiktaş yönetimi, Anderson Talisca için sponsor desteği arayışlarına başladı.

AYRILMAYA SICAK

Beşiktaş Aboubakar'la birlikte Anderson Talisca transferini de bitirerek efsane ikiliyi yeniden bir araya getirmenin hesaplarını yapıyor. Flamengo'ya transferi direkten dönen Brezilyalı yıldız, Al-Nassr'dan ayrılmaya son derece sıcak.

KUSURSUZ KARŞILAMA YAPILACAK

Beşiktaşlı taraftarlar Anderson Talisca transferinin gerçekleşmesi halinde oyuncuya havalimanında unutulmaz bir karşılama yapmaya hazırlanıyor.

10 MAÇTA 11 GOL

Bu sezon ligde 10 maça çıkan ve 11 gol atan Anderson Talisca'nın kulübüyle 1,5 yıl daha kontratı bulunuyor.