Merih Demiral kararını verdi! Herkes ters köşe oldu

2022 yılında İtalyan ekibi Atalanta'ya transfer olan milli yıldız Merih Demiral'ın talipleri artmaya devam ediyor. Atalanta'dan ayrılma planları yapan Merih Demiral'a İtalya'nın bir başka köklü kulübü talip oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Serie A ekibi Atalanta'nın formasını giyen 25 yaşındaki milli futbolcu Merih Demiral için transferde hareketli günler yaşanıyor. Süper Lig'den Fenerbahçe'nin de talip olduğu başarılı savunmacı Merih Demiral'a başka bir İtalyan devi talip oldu.

MERİH DEMİRAL'A INTER KANCASI

Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Teknik direktör Piero Gasperini ile sorunlar yaşadıktan sonra Atalanta'dan ayrılmaya sıcak bakan Merih Demiral için başka bir İtalyan devi olan Inter devreye girdi. Inter, geçen yılın ocak ayından beri yetenekli savunmacı Merih Demiral ile ilgileniyor. Bunun yanı sıra Fenerbahçe'de milli yıldız Merih Demiral'ı kadrosuna katmak için girişimlerde bulundu.

DEMİRAL, INTER'E YEŞİL IŞIK YAKTI

25 yaşındaki savunmacı Merih Demiral ise Inter'e transfer olmaya sıcak bakmasına rağmen kendisine yapılan teklifin iyileştirilmesi için bekleyişini sürdürüyor. Milli futbolcu Merih Demiral, İtalyan temsilcisinden istediği teklifin gelmemesi durumunda alt yapısından yetiştiği Fenerbahçe'nin teklifini değerlendirebileceği öğrenildi

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Merih Demiral bu sezon Atalanta forması ile 28 resmi maçta görev aldı. 1524 dakika sahada kalan futbolcu 1 gol ile skora katkı sağladı.

www.aksam.com.tr