Merih Demiral İtalya'da gündem oldu... Bu nasıl bir geri dönüş?

Atalanta'da forma giyen Merih Demiral, Torino mücadelesine damga vurdu. Hat-trick yapan takım arkadaşından sonra sahanın en başarılı oyuncusu olan Merih Demiral, sakatlıktan muhteşem bir geri dönüş yaptı.

aksam.com.tr

Serie A'da ilk haftayı sakatlığı sebebiyle kaçıran Merih Demiral, ilk 11'e geri döndüğü Atalanta'da takımın çehresini değiştirdi. 2. haftadaki Milan maçıyla sahalara dönüş yapan Merih, Hellas Verona ve dün geceki Torino maçlarına da 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.

MERİH DEMİRAL ŞOV YAPTI

Milli futbolcumuz Merih Demiral'ın geri döndüğü Atalanta, ilk 4 haftada kalesinde sadece 2 gol gördü. Başarılı futbolcumuz dün geceki maça ise adeta damga vurdu. Mücadelede hat-trick yapan Koopmeiners'dan sonra en fazla reytingi alan oyuncu olan Merih Demiral, savunma aksiyonlarında zirvede yer aldı.

10 kezle takımının en çok iki mücadele kazanan oyuncusu olan Merih Demiral, 9'la en çok top uzaklaştıran isim oldu. 2 pas arası yapan Milli futbolcumuz en çok topla buluşan 3 oyuncudan biri olmayı başardı. Bu performansıyla maça damga vuran 24 yaşındaki başarılı stoper, İtalya'da gündem oldu.

BONSERVİSİ YENİ ALINDI

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak tamamladığı Atalanta tarafından bonservisi 20 milyon euro bedelle satın alınan Merih Demiral dev ekiplerin takip listesinde bulunuyor. Oyuncunun Atalanta ile 2026 yılına dek mukavelesi bulunuyor.

aksam.com.tr