Merih Demiral imzayı atıyor! Ligde kartlar yeniden dağıtılıyor...

Ara transfer dönemi yaklaşırken Merih Demiral'a teklifler gelmeye devam ediyor. Son dönemde birçok kulübün radarında olan Merih Demirak, Manchester United'a imza atmaya çok yakın.

Merih Demiral'ın talipleri artıyor. Atalanta forması giyen deneyimli oyuncuya teklifler yağmaya devam ediyor. Manchester United, Merih Demiral transferinde istekli olduğunu bildirdi. Tecrübeli oyuncaya bir diğer teklif de Inter'den oldu ancak Atalanta kiralama teklifine sıcak bakmadı.

MERİH DEMİRAL'IN TALİPLERİ ARTIYOR

Geçtiğimiz günlerde birçok talibi olan Merih Demiral'a resmi teklif geldi. İtalyan ekibi Inter kiralama teklifiyle Atalanta'nın kapısını çalarken kulüp deneyimli oyuncuyu kiralamak istemediğini bonservisiyle satmak istediğini bildirdi.

KIRMIZI ŞEYTANLAR MASADA

Atalanta forması giyen Merih Demiral, dev kulübün transfer radarına girdi. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Manchester United gözünü Milli oyuncuya dikti. Atalanta kulübü ile masaya oturan Kırmızı Şeytanlar teklifini yapıp beklemeye geçti. İtalyan basınında yer alan habere tecrübeli oyuncu Manchester United'a imza atmaya çok yakın.

20 MİLYON EURO BEKLENİYOR

Manchester United söz konusu hamlesinde Merih Demiral için 15 milyon Euroyu gözden çıkarırken, Atalanta'nın milli stoperimizden elde etmek istediği gelir de belli oldu. Atalanta deneyimli oyuncu için 20 milyon euro bekliyor.

MERİH DEMİRAL İSTATİSTİK

Bu sezon İtalya Serie A'da 13 maça çıkan Merih Demiral, 1 kez fileleri havalandırdı.