Merih Demiral için savaş çıktı! Atalanta ne yapacağını şaşırdı

Atalanta forması giyen Merih Demiral için transfer haberleri şimdiden çıkmaya başladı. Milli futbolcumuz Merih Demiral'ı Inter ve Chelsea başta olmak üzere birçok Avrupa ekibi istiyor. Atalanta yüksek bir bonservis bedeli gelmesi halinde oyuncuyu gönderebilir.

Merih Demiral için transfer borsası şimdiden hareketlenmeye başladı. Atalanta ile sezona muhteşem bir başlangıç yapan Merih, başta Inter ve Chelsea olmak üzere birçok takımın radarına girdi. Atalanta, bonservis bedelinin yüksek olması halinde Milli futbolcuyu göndermeye sıcak bakıyor.

MERİH DEMİRAL İÇİN SAVAŞ ÇIKTI

Devre arası transferi için çalışmalara başlayan Avrupa devleri, sezona çok iyi başlayan Merih Demiral için devreye girdi. Stoper arayışında olan Inter, Milli futbolcumuz için devre arası teklif yapmayı planlıyor. Chelsea de Merih için girişimlerine başladı. İtalyan basınına göre Atalanta, Merih'i satmayı düşünmüyor ancak iyi bir teklif gelmesi halinde oyuncuyu göndermeye yakın.

20 MİLYON EURO BEDEL ÖDENDİ

Atalanta, Juventus'tan kiraladığı Merih Demiral'ı sezon sonunda 20 milyon euro bonservis ödeyerek satın almıştı. Merih bu sezon 6 maçta forma giyerken, tüm karşılaşmalarda 90 dakika süre aldı. Milli futbolcumuz ayrıca 1 de gol atma başarısı gösterdi.