Meğer Göztepe değilmiş! Burak Kapacak flaş transfere imza atıyor: Yeni adresi…

Fenerbahçe'de gözden düşen Burak Kapacak'ın Göztepe'ye transfer olacağı iddia ediliyordu. Sarı-Lacivertlilerde beklentileri karşılayamayan Burak Kapacak'ın Fransız ekibiyle görüştüğü iddia edildi. İşte flaş transfer gelişmesinin detayları…

aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin geride bıraktığımız sezonun başında Bursaspor'dan 1,35 milyon euroya transfer ettiği Burak Kapacak, Sarı-Lacivertlilerde beklentilerin oldukça uzağında kalmıştı. Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Burak Kapacak'ın yeni adresiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

BURAK KAPACAK İÇİN SÜRPRİZ TRANSFER GELİŞMESİ

Bir süredir Göztepe'nin radarında olan Burak Kapacak'ın İzmir devine imza atacağı öne sürülüyordu. Vole'nin haberine göre ise Burak Kapacak bambaşka bir takıma imza atmaya hazırlanıyor.

FRANSA YOLCUSU

Fenerbahçe'nin yeni sezon planları arasında yer almayan Burak Kapacak, Fransa Ligue 2 ekiplerinden Bordeaux'ya transfer olabilir. Fransız ekibi, genç futbolcu için Fenerbahçe ile görüşmelere başladı.

Fenerbahçe'nin Burak Kapacak transferinde zorluk çıkarmayacağı belirtilirken transferin bonservis mi yoksa kiralama yöntemiyle mi gerçekleşeceği belirsizliğini koruyor.

Ligue 2'ye iyi bir giriş yapan Bordeaux, 4 hafta sonunda aldığı 2 galibiyet, 2 beraberlikle 3. sırada yer alıyor.

BURAK KAPACAK'IN FENERBAHÇE İSTATİSTİKLERİ

Fenerbahçe formasıyla 7 maça çıkabilen Burak Kapacak skor katkısı veremedi. Sarı-Lacivertlilerle 4 yıl daha sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 900 bin euro.

aksam.com.tr