Meğer Caner Erkin değilmiş! Galatasaray'ın yeni sol beki herkesi şaşırttı...

Galatasaray'ın Caner Erkin'le ilgilenmesi spor gündemine bomba gibi düşmüştü. Karagümrük'ten ayrılan deneyimli sol bek için Galatasaray'ın devreye girmesi taraftarları çılgına çevirmişti. Öte yandan Sarı-Kırmızılıların sürpriz bir isme teklif götürmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

www.aksam.com.tr

Galatasaray'da Caner Erkin iddiaları gündemdeki yerini korurken Sarı-Kırmızılılardan sürpriz bir hamle geldi. Caner Erkin transferinden taraftarların tepkisi sebebiyle vazgeçen Galatasaray, beklenmedik bir isim için işi resmiyete döküyor. Detaylar haberimizde...

CANER ERKİN İPTAL

Sol bek arayan Galatasaray'ın Caner Erkin için devreye girmesi camia içinde büyük şaşkınlık yaratmıştı. Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyada Caner Erkin'i takımda görmek istemediklerini yüksek bir sesle dile getirmiş ve yönetimi topa tutmuştu.

SÜRPRİZ SOL BEK İÇİN RESMİ TEKLİF

Taraftarların tepkisi sonrası Caner Erkin'den vazgeçen Galatasaray, rotasını sürpriz bir isme kırdı. Sarı-Kırmızılıların 20 yaşındaki sol bek Kristoffer Lund için Hacken'e resmi teklifini iletmeye hazırlandığı öne sürüldü.

Takımıyla 2 yıl daha sözleşmesi bulunan genç Danimarkalının piyasa değeri 1,5 milyon euro.

www.aksam.com.tr