Mbwana Samatta, Max Meyer, Steven Caulker derken o gidiyor! Son maçta kadrodaydı...

Mbwana Samatta, Max Meyer, Steven Caulker gibi isimleri gözden çıkaran Fenerbahçe'de yabancı temizliği başlıyor. Kadrosunda tam 22 yabancı futbolcu bulunduran Fenerbahçe'de son oynanan Slovacko maçında kadroda bulunan oyuncu eşyalarını topladı.

Mbwana Samatta, Max Meyer, Steven Caulker gibi isimlerle yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de bu oyunculardan önce bir ayrılık yaşanmak üzere. Fenerbahçe'nin son oynadığı Slovacko maçında kadroda olan oyuncu herkesten önce takıma veda ediyor.

MBWANA SAMATTA, MAX MEYER, STEVEN CAULKER'DAN ÖNCE BİR YOLCU VAR

Kadrosundaki birçok yabancı futbolcuyla yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de Mbwana Samatta, Max Meyer, Steven Caulker gibi isimlerden önce Mauricio Lemos ile yollar ayrılacak. Sarı-Lacivertliler, talibi çıkmayan futbolcunun sözleşmesini feshedecek.

SLOVACKO MAÇINDA KADRODAYDI

26 yaşındaki Uruguaylı stoper, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştığı Slovacko maçında sürpriz bir şekilde kadroya yer almış ve mücadelede yedek soyunmuştu. Öte yandan Sarı-Lacivertliler, yüksek maaşı sebebiyle Mbwana Samatta'ya takım bulamazken oyuncuyla vedalaşmanın yolları aranıyor.

8 YABANCIYA GÜLE GÜLE

Fenerbahçe Samatta ve Lemos'un yanı sıra Max Meyer, Steven Caulker, Filip Novak, Marcel Tisserand, Mergim Berisha ve Dimitris Pelkas'a da veda edecek.