Mbaye Diagne yeni adresini resmen açıkladı! Transferde herkes ters köşe oldu

Bu sezon İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük'te gösterdiği performans ile birçok kulübün radarına girmeyi başaran Mbayne Diagne için transferde hareketli günler yaşanıyor. Senegalli santrafor Mbayne Diagne son yaptığı açıklama ile transferini resmen doğruladı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sezon başında Galatasaray'dan Fatih Karagümrük'e 1. 70 milyon euro'ya transfer olan Mbaye Diagne için transferde hareketli günler yaşanıyor. Bu sezon kırmızı-siyahlı ekipte gösterdiği performans ile yıldızını parlatan Senegalli futbolcu Mbaye Diagne'nin yurt dışından talipleri artmaya devam ediyor.

MBAYNE DIAGNE'NİN TALİPLERİ ARTIYOR

Mbayne Diagne, Türkiye macerasına ilk olarak Kasımpaşa'da başladı ve oradan Galatasaray'a transfer oldu. Sezon başında Fatih Karagümrük'e transfer olmasıyla adeta küllerinden yeniden doğan başarılı santrafor Mbayne Diagne performansı ile göz doldurdu. 31 yaşındaki deneyimli santrafor Mbaye Diagne'ye Meksika'dan Cruz Azul talip olurken ve Yunanistan ekibi PAOK'da yıldız oyuncu tavsiye edildi.

"TÜRKİYE'DE HEDEFİME ULAŞTIM"

Yurt dışına transfer olmaya sıcak bakan Mbayne Diagne'nin şu sözleri "Fatih Karagümrük ile sözleşmem 30 Haziran'da sona eriyor. Başka mücadelelere, yeni ufuklara gitmek istiyorum. Kendimi orada kalırken göremiyorum. Türkiye'de hedefime ulaştım. Türkiye'deki sezonumdan çok memnunum. Hakkımda en çok konuşulan şampiyona bu oldu ama bu başarıyı başka bir ülkede tekrarlamak istiyorum" transferi resmen doğruladı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon kırmızı-siyahlı forma ile tüm kulvarlarda 35 resmi maça çıkan Mbayne Diagne 25 gol, 6 asist ile skora katkı sağladı.