Mauro Icardi: 'Türkiye'nin en büyüğü Galatasaray'

Sarı-Kırmızılılar'ın 29 yaşındaki yıldız golcüsü, taraftarların sorduğu soruya 3 takımın formasını gösterip “İtalya'nın en büyüğü Inter, Fransa'nın PSG ve Türkiye'nin en büyüğü G.Saray” cevabını verdi.

Galatasaray'da Mauro Icardi rüzgarı esmeye devam ediyor. Sezona kötü başlamasına rağmen son dönemde performansını yukarı çıkaran Arjantinli golcü, Sarı-Kırmızılı taraftarların kahramanı da olmayı başardı. Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arayı Maldivler'e giderek değerlendiren 29 yaşındaki golcü oyuncu, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını cevaplandırdı. Mauro Icardi "Oynadığın en büyük takım hangisi?" sorusuna, "İtalya'nın en büyük takımı Inter, Fransa'nın en büyüğü PSG ve Türkiye'nin en büyük takımı ise G.Saray" cevabını verdi.

PİYASA DEĞERİ 17.5 MİLYON EURO

Arjantinli golcü, Galatasaray formasıyla çıktığı 6 karşılaşmada 4 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyerek takımına önemli katkıda bulundu. Icardi, Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında yapmış olduğu 3 gol ve 2 asist ile takımının galibiyetlerinde önemli pay sahibi olmuştu. Transfermarkt verilerine göre; başarılı oyuncunun güncel piyasa değeri 17.5 milyon euro. Icardi'nin 2019 yılının aralık ayında piyasa değeri ise tam 100 milyon euroydu. PSG, 2020 yılında İnter'e 50 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek Icardi'yi transfer etmişti.

YÖNETİM GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Galatasaray Yönetimi, Fransız devi PSG'den 1 yıl kiralanan Arjantinli golcü ile yeniden anlaşmak istiyor. Mauro Icardi'nin Fransız ekibi ile olan sözleşmesi 2024 yılının haziran ayında bitiyor. Sarı-Kırmızılı idareciler, PSG'nin yetkilileri ile bu konuda görüşmelere başladı. Fransız ekibi başarılı golcüyü kadrosunda düşünmüyor. 29 yaşındaki golcü oyuncu da kariyerine Galatasaray'da devam etmeye sıcak bakıyor. Sezon sonunda bu girişimlerin daha da hızlanacağı belirtildi.