Mauro Icardi transferi resmen bitti! Bizzat kendisi açıkladı: Bu iş buraya kadar...

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi için yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Birçok dev talibi olan Mauro Icardi, geleceği hakkında resmi bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray formasıyla 2'nci sezonunu geçiren Mauro Icardi, transfer gündeminden bir türlü düşmüyor. Sarı-kırmızılılarda sergilediği performansla taraftarın adeta sevgilisi olan Arjantinli golcünün, uzun süredir sarı-kırmızılılardan ayrılacağı iddia ediliyordu. Icardi, yaptığı açıklamayla bu dedikodulara son verdi.

MAURO ICARDI TRANSFERİ BİTİRDİ, GALATASARAY'DA KALIYOR

Sezonu gol kralı olarak tamamlayan Mauro Icardi'den Galatasaray taraftarlarına bekledikleri müjdeli haber sonunda geldi. Kulüp televizyonuna konuşan Mauro Icardi, kısa sürede 5'inci yıldızlarını da almak istediklerini söyleyerek takımda kalacağını resmen açıklamış ve hakkında çıkan transfer haberlerini de böylece bitirmiş oldu. Icardi'nin bu açıklamalarının ardından Galatasaraylı taraftarlar, sosyal medyada Arjantinli oyuncuya sevgi dolu paylaşımlar yaptılar.

ARABİSTAN VE MLS EKİPLERİ PEŞİNDEYDİ

Mauro Icardi ile Suudi Arabistan ve Amerikan Ligi (MLS) takımlarının ciddi teklifleri olduğu biliniyordu. Arjantinli oyuncunun, Galatasaray için bu teklifleri elinin tersiyle ittiği geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Icardi'de şampiyonluğun kazanıldığı Konyaspor maçının ardından kendisine milyonlarca euroluk teklifler geldiğini açıklamıştı.

GALATASARAY RAKAMLARI

Galatasaray'da iki sezondur forma giyen Mauro Icardi, sarı-kırmızılı formayla tüm kulvarlarda 73 resmi maçta 5914 dakika sahada kaldı. 31 yaşındaki santrfor oyuncusu, bu mücadelelerde 55 gol ve 20 asist üreterek takımının skor yükünü sırtlayan isim oldu.

www.aksam.com.tr