Mauro Icardi ''Pes artık'' dedirtti! Galatasaray'da büyük kriz: Kimse bu kadarını beklemiyordu...

Mauro Icardi için Galatasaray'da işler yolunda gitmiyor. Bu sezona iyi bir başlangıç yapan ama son haftalarda kayıplara karışan ve etkisiz görüntüsüyle tepki çeken yıldız golcü Mauro Icardi, eleştiri oklarının hedefi oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Galatasaray'da Mauro Icardi, son haftalarda kayıplara karıştı. Geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılıların en büyük gol silahı olan ve bu sezona da iyi başlayan Mauro Icardi, sakatlıktan dönüşünün ardından kayıplara karışarak dikkatleri üzerine çekti.

MAURO ICARDI, ŞAMPİYONLUKTA BÜYÜK ROL OYNAMIŞTI

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Galatasaray'ın en büyük silahlarından biri de Mauro Icardi olmuştu. Arjantinli yıldız golcü, golleriyle sarı-kırmızılıları sırtlamış ve şampiyonlukta büyük pay sahiplerinden biri olmuştu. Yönetim, geçtiğimiz yaz yıldız oyuncunun bonservisini PSG'den 10 milyon euro bedelle almış ve 2026'nın yazına kadar sözleşme imzalamıştı.

KAYIPLARA KARIŞTI, SABIRLAR TÜKENİYOR

Bu sezona da iyi bir başlangıç yapan Mauro Icardi, Galatasaray'da son haftalarda kayıplara karıştı. Yıldız golcünün her ne kadar kredisi yüksek olsa da gol hasreti büyüdükçe sabırlar da tükenmeye başladı. Son 7 karşılaşmada penaltıdan 1 kez ağları sarsan yıldız isim sahadaki etkisiz görüntüsüyle dikkat çekti.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mauro Icardi, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 32 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 28'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2571 dakika sahada kalan 30 yaşındaki Arjantinli yıldız golcü, 18 gol ve 7 asistle skora etki etti.