Mats Hummels transferi resmen bitti! Ailesi bile Türkiye'ye geldi: Süper Lig devine hayırlı olsun...

Bundesliga'da Borussia Dortmund forması giyen Mats Hummels için transferde çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sarı-siyahlı ekipte sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Alman oyuncu, Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor. İşte Mats Hummels haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Almanya'da Borussia Dortmund formasını terleten ve sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mats Hummels geleceği hakkında tüm Almanları ters köşeye yatıran bir karar aldı. Sezon sonunda emekli olması beklenen 1.91'lik savunmacı, Süper Lig'e geliyor.

MATS HUMMELS, SÜPER LİG DEVİ İLE ANLAŞMAYA VARDI

Bu sezon lige erken havlu atan Trabzonspor, önümüzdeki sezon için kolları erken sıvamıştı. Bordo-mavili ekip, bu doğrultuda transfer çalışmalarına devam ederken sürpriz bir transferde mutlu sona ulaştı. Fotospor'da yer alan habere göre; Trabzonspor, Mats Hummels ile anlaşmaya vardı ve Alman oyuncu, yeni sezonda Süper Lig'de forma giyecek.

BABASI İSTANBULA GELMİŞ

Trabzonspor yönetiminin, bu transferde mutlu sona ulaştığı kaydedildi. Mats Hummels için çıkan haberin detaylarında, Alman oyuncunun babası Hermann Hummels, kısa bir süre önce Trabzon'a gelerek bordo-mavili ekiple 2+1 yıllık sözleşme için anlaşmaya vardı.

BORUSSIA DORTMUND RAKAMLARI

Mats Hummels, 2'nci dönemini geçirdiği Borussia Dortmund'da toplam 14 sezonda 496 maça çıktı. 36 yaşındaki savunma oyuncusu, bu karşılaşmalarda 36 gol ve 22 asist üreterek skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr