Mateo Kovacic müjdesi! Süper Lig devi'nden büyük fırsat transferi

Mateo Kovacic uzun süredir Süper Lig devinin radarındayı. Pep Guardiola'nın takımı Manchester City'de forma giyen Hırvat orta saha için büyük bir müjde geldi. İşte Mateo Kovacic cephesinde yaşanan o gelişme...

Süper Lig'de transfer döneminin son günlerine giriliyor. Bu yaz ligimizin devleri, çok önemli transferler yapmayı başardı. Türkiye'ye yıldız futbolcuların uçakları bir bir inerken, gündeme gelen ancak transferinde sona ulaşılamamış isimlerin başında Mateo Kovacic geliyordu.

Süper Lig devinin uzun süredir istediği ve kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı Hırvat futbolcu, kulübü Manchester City'de kalmayı tercih etti. Ancak yıldız futbolcu için flaş bir gelişme yaşandı.

MATEO KOVACIC FIRSATI!

Kariyeri boyunca Inter, Real Madrid ve Chelsea gibi takımlarda top koşturan Mateo Kovacic, son olarak Pep Guardiola'nın takımı Manchester City'nin yolunu tutmuştu. Burada 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu, Süper Lig devlerinin radarına girmişti. Olası bir ayrılık kararı durumunda özellikle Fenerbahçe'nin oyuncuya ciddi bir ilgisi bulunuyordu. Ancak Mateo Kovacic cephesinden yaz ayları boyunca bir hamle gelmedi.

İngiliz basını ise kısa süre önce Süper Lig devleri için müjdeli haberi duyurdu.

KARAR ANI!

İngiltere'den gelen bilgilere göre; Mateo Kovacic, o pozisyonda İlkay Gündoğan'ın da takıma dönmesiyle birlikte geleceğini sorgulamaya başladı. 30 yaşındaki orta sahanın Manchester City'deki geleceğinin belirsiz olduğu ve önümüzdeki dönemde ayrılık kararı alabileceği de kaydedildi.

Olası kararın çıkması durumunda, başta Fenerbahçe olmak üzere Süper Lig devleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın oyuncu için bir hamle yapması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan merkez orta sahanın, 2027 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

www.aksam.com.tr