İstanbul yolcusu kalmasın! Mario Balotelli, Süper Lig'i çabuk özledi

Mario Balotelli'nin İsviçre macerası kısa sürecek gibi. Adana Demirspor'dan Sion'a imza atan İtalyan golcünün yeni serüveni hiç de beklediği gibi gitmiyor. Öte yandan Mario Balotelli, Süper Lig'e dönüş yapabilir.

İsviçre'de umduğunu bulamayan Mario Balotelli için Süper Lig olasılığı bir kez daha gündemde. Sion formasıyla beklentilerin çok altında kalan İtalyan forvet bu kez İstanbul devine önerildi. Mario Balotelli transferi hocanın iki dudağının arasında. İşte detaylar...

MARIO BALOTELLI RESMEN GERİ DÖNÜYOR

Adana Demirspor'da geçirdiği müthiş sezon sonrası Sion'un yolunu tutan Mario Balotelli, İsviçre'de sergilediği performansla eski günlerine döndü! Kısa sürede birçok vukuata karışan tecrübeli forvet için ayrılık kararı alındı. Mario Balotelli'yi devre arasında bonservisiyle göndermek isteyen Sion, beklediği teklifi alamaması halinde oyuncunun sözleşmesini feshedecek.

MARIO BALOTELLI TRANSFERİ BU KEZ GERÇEKLEŞECEK Mİ?

Önce Adana Demirspor'a önerilen Mario Balotelli, Mavi Şimşeklerden direkt ret yedi. Bu hamle sonrası menajerler, ünlü golcüyü Beşiktaş'a önerdi. Şenol Güneş'in onay vermesi halinde transferin gerçekleşebileceği kaydedildi.

SERGEN YALÇIN REDDETMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Mario Balotelli, Sergen Yalçın döneminde de Beşiktaş'ın gündemine gelmiş ancak hocanın veto etmesi üzerine transfer direkten dönmüştü.

Sion formasıyla ligde 9 maça çıkan Mario Balotelli 5 gollük katkı verdi.