Mario Balotelli sürprizi! Ve herkesin beklediği haber sonunda geldi...

Kısa bir süre önce Adana Demirspor'a geri dönen yıldız santrafor Mario Balotelli için beklenen haberi Akdeniz ekibinin teknik direktörü Patrick Kluivert verdi. İşte merakla beklenen Mario Balotelli açıklaması...

www.aksam.com.tr

Transferin son günlerinde Adana Demirspor'a geri dönen Mario Balotelli'nin ilk maçına ne zaman çıkacağı merak ediliyordu. Akdeniz ekibinin teknik direktörü Patrick Kluivert bu konu hakkında açıklama yaptı.

MARIO BALOTELLI'NİN ZAMANA İHTİYACI VAR

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, takıma tekrar dönen Mario Balotelli'nin ne zaman oynayacağı hakkında açıklama yaptı. Kluivert, "Mario'nun, yavaş yavaş ilerlememiz gereken bir kondisyonu var." şeklinde konuştu. Deneyimli teknik adam sözlerini, "Adım adım ilerleyerek, ona da saygı duyarak maç oynayacak seviyeye onu taşıyacağız. Ondan sonra gerektiği yerde, her türlü takıma katkı sağlayacağını biliyoruz çünkü takımı iyi tanıyor." ifadeleriyle tamamladı.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

İtalyan santrafor geçen sezon İsviçre ekibi Sion'da 19 maça çıktı ve 6 kez fileleri havalandırmayı başardı.

ADANA DEMİRSPOR RAKAMLARI

Mario Balotelli, Adana Demirspor forması ile tüm kulvarlarda 35 maça çıkarken 19 kez fileleri havalandırdı. Golcü oyuncu 7 kez de takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr