Mario Balotelli herkesi ters köşeye yatırdı! Kimse bunu beklemiyordu...

Mario Balotelli, Adana Demirspor'dan kopmak üzere. Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans gösteren Mario Balotelli'nin İsviçre Ligi'ne gitmek istediği ortaya çıktı. İşte İtalyan yıldızın gönlünde yatan takım...

aksam.com.tr

Mario Balotelli, Adana Demirspor macerasını bitiriyor. Geçen sezona damga vuran ancak bu sezon takımda kalmak istemeyerek huzursuzluk çıkaran İtalyan yıldızın İsviçre Ligi takımlarından Sion ile anlaşmaya vardığı ortaya çıktı.

MARIO BALOTELLİ ŞAŞIRTTI

Adana Demirpsor ile başarılı bir sezon geçirdikten sonra takımdan ayrılma kararı alan tecrübeli golcünün bu kararı şaşkınlık yarattı. İsviçre Ligi ekiplerinden Sion'a gitmek isteyen Balotelli transferini bir an önce tamamlamak istiyor.

Sion ile anlaşan yıldız isim Adana Demirspor'da teknik direktör Vincenzo Montella ile kavga ederek büyük şaşkınlığa sebep olmuştu.

ADANA DEMİRSPOR DA TRANSFERİ AÇIKLAMIŞTI

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, teknik direktör Vincenzo Montella ile Balotelli arasındaki gerginliğin ardından çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Murta Sancak, "Balotelli'nin buradan gitme arzusu var, kim almak isterse 4 milyon Euro verir. Transfer sezonu döneminde bir yere gitmezse buraya da emek verecek ve devam edecek. Transfer olup gitmezse de burada görevini yapacak. Bana ulaşan yok ama menajerleri ile görüşmeler var. Bir iki güne kadar ya gidecek ya da kalacak. Gitme ihtimaline karşı Artem'i aldık. Hatta giderse 1 santrfor daha alacağız." demişti.

SION TARAFI DA TEKLİFİ DOĞRULADI

İtalyan basınına yansıyan haberlerde Balotelli'nin Sion ile anlaştığı iddia edilmiş ardından da İsviçre temsilcinin başkanı Christian Constantin de açıklamalarda bulunmuştu.

Sion başkanı transferle ilgili, "Bir transferin gerçekleşmesi için kulüpler anlaşmalı. Eğer anlaşma olursa Mario Balotelli transferi bize gerçekten de güç katacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

MARIO BALOTELLI'NİN KARNESİ

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da adeta küllerinden doğan Mario Balotelli, performansı ile İtalya Milli Takımı'nın da dikkatini çekmişti. İtalyan yıldız 33 maça çıkıp 19 gol 6 asistlik skor katkısı sağlamıştı.

Aşağıdaki görsele tıklayarak Mario Balotelli'nin istatistiklerine detaylı olarak AKŞAM Canlı Skor ekranından ulaşabilirsiniz.

aksam.com.tr