Marcao Teixeira transferi hayırlı uğurlu olsun! Süper Lig devi işi bitirdi

Galatasaray'dan Sevilla'ya transfer olan Marcao Teixeira için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. İspanyol ekibinde performansıyla sınıfta kalan Marcao Teixeira, Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Süper Lig'in dev takımlarından Galatasaray'da 3.5 sezon forma giyen performansıyla birçok Avrupa devini peşine takan Marcao Teixeira, İspanyol ekibi Sevilla'ya transfer olmuştu. İspanyol basınında yer alan habere göre; La Liga'da bir türlü istenilen seviyeye ulaşamayan Marcao'ya eski takımı Galatasaray talip oldu.

MARCAO TEİXEİRA'YA GALATASARAY KANCASI

Galatasaray'da yaşanan Victor Nelsson krizinin ardından Danimarkalı oyuncunun alternatifleri aranmaya başlandı. Sarı-kırmızılı yönetim, Sevilla'da isteneni veremeyen ve kadroda düşünülmeyen eski oyuncusu Marcao Teixeira'ya tekrar parçalı formayı giydirmek için girişimlere başladı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSUNA DAHİL EDİLMEMİŞTİ

Marcao Teixeira, Sevilla tarafından Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmemişti. Brezilyalı oyuncu bu kararın ardından Sevilla'dan ayrılmaya sıcak baktığını yakın çevresiyle paylaşmış ancak Sevilla yönetimine herhangi bir transfer teklifi gelmemişti.

GALATASARAY'A DÖNMEYE SICAK BAKIYOR

Brezilyalı stoper oyuncusunun kariyerinin en başarılı günlerini geçirdiği Galatasaray'a dönmeye sıcak baktığı kaydedildi.

GALATASARAY RAKAMLARI

Marcao, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 141 maça çıkmış ve 2 gol, 2 asistlik katkı vermişti.

www.aksam.com.tr