Manchester United'dan kaleci kararı! Altay Bayındır...

Premier Lig devi Manchester United'da kaleci Andre Onana'nın performansı tartışılıyor. İngiliz kulübünde, milli kaleci Altay Bayındır ise yedek soyunuyor. Öte yandan Manchester United cephesinin transfer kararı aldığı ortaya çıktı.

Premier Lig devi Manchester United, bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi performansıyla taraftarlarına hayal kırıklığı yarattı. İngiliz ekibinde eleştiri oklarının hedefindeki futbolcu ise kaleci Andre Onana. 27 yaşındaki kaleci, yaptığı hatalar sebebiyle taraftarlar tarafından istenmeyen adam ilan edildi.

MANCHESTER UNITED CEPHESİ HAREKETE GEÇTİ

İngiliz kulübünün Andre Onana'nın yerine yeni bir kaleci transfer edeceği duyuruldu. Listedeki isimlerden birisi, Athletic Bilbao kalecisi Unai Simon. Manchester United cephesinin oyuncuya ve İspanyol kulübüne resmi teklif yaptığı aktarıldı.

Ancak haberin detayında 26 yaşındaki kalecinin Manchester United'ı reddettiği detayı yer aldı.

ALTAY BAYINDIR CEPHESİ

Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, henüz forma şansı bulamadı. İngiliz taraftarlar onun en azından bir maçta şans bulması için menajer Erik ten Hag'a baskı yapıyor. Öte yandan Hollandalı hoca, "Sabırlı olması gerekiyor. İlerleyen dönemlerde onu da tercih edeceğiz" demişti.