Manchester United taraftarı ayaklandı! ''Onana'dan bıktım, Altay oynasın''

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray ile 3-3 berabere kalan Manchester United'da gözler Andre Onana'ya çevrildi. İngilizler puan kaybının, onun yediği hatalı goller sebebiyle olduğunu düşünüyor. Taraftarlar ise sosyal medyada Altay Bayındır'ın oynaması için kulübe tepki gösterdi.

FATİH BURAK YILDIRIM

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, 5. hafta karşılaşmasında sahasında Manchester United'ı konuk etti. Sarı kırmızılılar, zorlu maçtan 3-3'lük eşitlikle ayrılmasını bildi. Maçın ardından Manchester United cephesi ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Skoru 3-1'e getiren İngilizler, Galatasaray'ın geri dönüşünde faturayı kaleci Andre Onana'ya kesti.

"ONANA'DAN BIKTIM, ALTAY BAYINDIR OYNASIN"

Manchester United taraftarları, maçın ardından sosyal medyadan birçok paylaşım yaptı. Taraftarlar kaleci Andre Onana'ya büyük tepki gösterirken, kalenin Fenerbahçe'den transfer edilen Altay Bayındır'a emanet edilmesini istedi.

"Onu satın aldılar, yüzünü bile bilmiyoruz. Ona şans verin lütfen"

"Artık zamanının geldiğini düşünüyorum. Onana o kadar fazla hata yaptı ki takıma 3 puan kaybettirdi. Bunu değiştirmemiz gerekiyor"

"Kendisi Fenerbahçe'deyken İstanbul derbisinde Galatasaray'a karşı zaten oynadı. Bence bu maçta oynamak onun şansıydı. Ama Onana oynadı. Onun (Altay Bayındır) ileriyle dönük oynaması gerekiyor"

"Belki bana deli diyebilirsiniz ama Altay Bayındır, Manchester United'ın geleceği olacak. Onana ise 1-2 sezon Manchester United'da kalacak"

Öte yandan maçın ardından kulüp efsanelerinden Paul Scholes ise Andre Onana'yı yerden yere vurdu.

"ONANA ÇOK KÖTÜ BİR KALECİ"

Uzun yıllar Manchester United forması giyen Paul Scholes, Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Andre Onana'yı sert bir şekilde eleştiren Scholes, "Andre Onana inanılmaz ve korkunç hatalar yapmaya devam ediyor. Gerçekten kalede ne yapmaya çalışıyor emin değilim. Yerden gelen topu yumruklamaya çalışıyor. Çok kötü bir kaleci" dedi.

www.aksam.com.tr