Mallorca'da Vedat Muriqi depremi! Dünyası başına yıkıldı

La Liga ekiplerinden Mallorca, futbolcusu Vedat Muriqi'den gelen kötü haberle sarsıldı. Tecrübeli forvetin dünyası adeta başına yıkıldı. Vedat Muriqi gelişmesinin detayları haberimizde...

İspanya La Liga ekiplerinden Mallorca forması giyen Vedat Murqi, ülkesi Kosova'nın milli takım kampında yaşadığı kas sakatlığının ardından formasından uzak kalmıştı. Kasım ayının ortasında tedavisine başlanan yıldız golcü için "1 ay sonra sahalara dönecek" açıklaması yapılmıştı. Muriqi'nin iyileşme süreci, beklenildiği gibi ilerlemedi.

VEDAT MURIQI BİR AY DAHA SAHALARDAN UZAK KALACAK

Mallorca'nın geçtiğimiz hafta oynadığı Osasuna maçından önce konuşan teknik direktör Javier Aguirre, Kosovalı golcünün dönüş tarihiyle alakalı bilgi verdi. Meksikalı çalıştırıcı, 1 aydan fazla bir süredir takımından uzak kalan Muriq için, "Ona karşı titiz davrandık. Çok tuhaf bir sakatlık süreci yaşıyor. Vedat'ı Ocak ayında görebileceğimizi düşünmüyorum." İfadelerini kullandı.

Ocak ayı içerisinde Real Madrid, Celta Vigo, Villarreal ve Real Betis ile karşılaşacak olan Mallorca, golcü oyuncusu Vedat Muriqi'den yararlanamayacak.

SEZON RAKAMLARI

Bu sezon kulübüyle 12 maçta sahaya çıkan 29 yaşındaki santrafor, skora 4 gol ve 2 asist ile katkıda bulundu.

www.aksam.com.tr