Maaşı bile belli oldu! Romelu Lukaku sonunda “Geliyorum'' dedi: Transferi resmen duyurdular...

Romelu Lukaku, Chelsea'ye veda etmeye hazırlanıyor. Adı sık sık Fenerbahçe ile de anılan Belçikalı yıldızın yeni durağı duyuruldu. İşte Romelu Lukaku gelişmesinin detayları...

Romelu Lukaku, geçtiğimiz sezonu Serie A ekiplerinden Roma'da kiralık olarak geçirmişti. Bonservisi Chelsea'de bulunan ve Londra ekibiyle 2026 yılına kadar sözleşmesi olan Belçikalı santrfor, kariyerine İtalya'nın bir başka ekibinde devam edecek. Lukaku, eski teknik direktörü Antonio Conte ile Napoli'de buluşacak.

NAPOLI, ROMELU LUKAKU'YU BİTİRİYOR

Napoli, Romelu Lukaku'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. The Guardian'da yer alan haberde, İtalyan ekibi, Belçikalı yıldızın transferi için Chelsea ile yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydetti. Napoli'nin, Lukaku ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ve oyuncunun maaşının 6,5 milyon euro olacağı da haberin detayları arasında yer aldı.

OSIMHEN İLE TAKAS TEKLİFİ

Napoli'de takımın yıldız forveti Victor Osimhen'in adı birçok dev ekiple anılmıştı. Paris Saint-Germain'e gitmesi beklenen Nijeryalı golcü için İtalyan ekibinden sürpriz bir hamle geldi. İtalyan basını, Chelsea'nin, Osimhen ile ilgilenen ekiplerden biri olduğunu aktardı. Bunun yanında Napoli'nin Romelu Lukaku'nun yanında ciddi bir bonservis bedeli karşılığında takasa açık olduğu belirtildi.

ROMA İLE 47 MAÇ

Romelu Lukaku, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Roma'da 47 maçta görev alırken, takımı adına 21 gol ve 4 asistlik skor katkısı üretti.

www.aksam.com.tr