Luka Modric transferinde mutlu son! Haziran'da resmen imzayı atıyor

Luka Modric transferinden herkesin beklediği haber geldi. Real Madrid ile sözleşmesi biten ve önemli kulüplerle adı anılan Hırvat orta saha, önümüzdeki ay resmi imzayı atacak. İşte Luka Modric transferinin tüm detayları...

Yaz transfer dönemi öncesi hareketlilik sürüyor. Süper Lig ve Avrupa kulüpleri, dünya yıldızı futbolcular için resmi girişimlere başladı. Gündemin en önemli isimlerinden birisi de Luka Modric olmuştu. Adı birçok kulüple anılan ve Real Madrid ile olan sözleşmesi sona erecek olan Hırvat orta sahanın geleceği netleşti.

LUKA MODRIC İMZAYI ATIYOR

Real Madrid'de Toni Kroos'un emeklilik kararı sonrası gözler bir başka veteran oyuncu olan Luka Modric'e çevrildi. 38 yaşındaki Hırvar orta sahanın sözleşmesi sezon sonunda noktalanıyor. Dünya yıldızı futbolcu için başta Süper Lig devleri olmak üzere birçok önemli kulüp harekete geçmişti. Luka Modric'in geleceği ise belli oldu. İspanyol basınından aktarılan bilgiye göre; tecrübeli orta saha, Real Madrid ile 1 yıl sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağladı.

GELECEĞİNİ NETLEŞTİRDİ

Yıldız futbolcu Luka Modric, kulübü Real Madrid ile 1 yıllık yeni sözleşmeye imza atacak. Hırvat orta saha 1 sezon daha oynadıktan sonra tıpkı takım arkadaşı Toni Kroos gibi kariyerini Real Madrid formasıyla noktalayacak. Gelen bilgilere göre Modric, Borussia Dortmund ile oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin ardından İspanyol kulübüyle Haziran ayı içerisinde yeni sözleşme imzalayacak.

Yıldız futbolcunun Hırvatistan Milli Takımı'yla birlikte EURO 2024'e, Real Madrid futbolcusu olarak katılmayı hedeflediği de belirtiliyor.

www.aksam.com.tr