Luka Modric ''Şampiyon yapmaya geliyorum'' dedi! Rüya transfer resmen duyuruldu...

Luka Modric için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. İspanyol devi Real Madrid ile olan sözleşmesi sona erecek olan ve takımdan ayrılmaya hazırlanan Luka Modric'in yeni takımını duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Real Madrid'de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Luka Modric'in takımdan ayrılması bekleniyor. Adı transferde birçok takım ile anılan Luka Modric'in yeni adresini sonunda duyurdular.

LUKA MODRIC, REAL MADRİD'DEN AYRILIYOR

Yıllardır formasını giydiği La Liga devi Real Madrid'de birçok başarıya imza atan ve kupalar kaldıran Luka Modric, sezon sonunda takıma veda etmeye hazırlanıyor. Sezon sonu İspanyol deviyle olan sözleşmesi sona erecek olan Hırvat yıldız, yeni bir maceraya yelken açmaya hazırlanıyor.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Bu sezon lider Al-Hilal'in 12 puan gerisinde kalan Al-Nassr, gelecek sezon mutlak şampiyonluk için kolları sıvadı. Arap ekibi, Real Madrid'den ayrılacak olan Luka Modric'i kadrosuna katmayı planlıyor. Hırvat yıldızı, vatandaşı Brozovic ikna etti. Tecrübeli orta saha için yıllık 50 milyon euro ücret ve bonusları kapsayan bir mukavele hazırlandı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Luka Modric, bu sezon Real Madrid formasıyla şu ana kadar 33 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 17'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1613 dakika sahada kalan 38 yaşındaki yıldız, 2 gol ve 6 asistle takımına katkıda bulundu.