Luis Suarez, Hulk derken o da olmadı! Adana Demirspor'a bir yıldız darbesi daha

Luis Suarez, Hulk gibi isimleri gündemine alan Adana Demirspor, iki yıldızdan da istediğini alamamıştı. İlerleyen süreçte Brezilyalı bir başka yıldızın daha peşine düşen Adana Demirspor transferde bir darbe daha yedi.

Yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Adana Demirspor'da gündeme Luis Suarez, Hulk gibi isimler gelmişti. İki futbolcunun transferini de bitiremeyen Adana Demirspor, David Luiz'e kancayı takmıştı.

LUIS SUAREZ VE HULK'TAN SONRA ŞİMDİ DE DAVID LUIZ YATTI

Luis Suarez ve Hulk'ta hüsrana uğrayan Adana Demirspor, David Luiz transferini de bitiremedi. Mavi Şimşeklerin istediği Brezilyalı stoper, Ajansspor'un haberine göre Flamengo'dan ayrılmama kararı aldı.

STOPER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yaroslav Rakitskiy ile yollarını ayıran, Samet Akaydın'ı Fenerbahçe'ye satmaya hazırlanan Adana Demirspor, bir süredir stoper transferi için girişimlerini sürdürüyordu. Bu bağlamda gündeme gelen isimlerden biri de David Luiz olmuştu.

FLAMENGO İLE SÖZLEŞMESİNİ TAMAMLAYACAK

David Luiz transferi için hem oyuncu hem de Flamengo ile görüşmelerini sürdüren Adana Demirspor'a kötü haber geldi. Brezilya ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi olan David Luiz, takımında kalma kararı aldı.

Adana Demirspor, David Luiz'den gelen haber sonrası rotasını alternatif isimlere kırdı.