Lionel Messi'nin kararı herkesi ters köşeye yatırdı! Kimse bunu beklemiyordu

Lionel Messi, Galtier'in PSG'nin başına geçmesinin ardından geleceğiyle ilgili kararını verdi. Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla PSG'ye transfer olan süper yıldız, istediği gibi bir sezon geçirememişti. İşte Lionel Messi'nin şaşkınlık yaratan o kararı ve detayları..

aksam.com.tr

Geçtiğimiz sezon büyük bir sansasyon oluşturarak PSG'ye katılan Lionel Messi, istediği bir performans gösterememiş ve beklentilerin altında kalmıştı. Bu sezona büyük bir değişimle başlayan Fransız ekibi Mauricio Pochettino ile yollarını ayırıp takımın başına Christophe Galtier'i getirdi.

LIONEL MESSI'NIN GALTIER ÖNYARGISI KIRILDI

Paris ekibindeki kabul değişimi, Lionel Messi ve Neymar olmak üzere birçok yıldızı tedirgin etmiş ve rahatsızlık oluşturmuştu. Pochettino'nun takımdan gitmesini isteyen süper yıldızlar Zidane'ı takımın başında görmek istiyorlardı.

Christophe Galtier ismi ilk duyulduğunda rahatsızlıklarını her fırsatta getiren Messi ve arkadaşları, Fransız teknik direktör ile çalışınca tüm algılarını değiştirdi.

Aksam.com.tr'nin Fransız basınından aktardığı haberlere göre; Galtier'in PSG'de yeni bir sistem kurduğu ve başta Lionel Messi olmak üzere, diğer yıldızların da bu yeni oyun tarzından memnun olduğu belirtildi.

LIONEL MESSI BU SEZONU BİTİRİP BARCELONA'YA DÖNECEK

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberlerin devamında; Lionel Messi'nin bu sezonu da Paris Saint-Germain'de tamamlayıp, Şampiyonlar Ligi zaferi yaşamak istediği belirtildi. Öte yandan, Arjantinli yıldız Fransız ekibindeki misyonunu tamamlayıp Barcelona'ya geri dönmek istediği ifade edildi.

Ayrıca, şu an 35 yaşında olan Lionel Messi'nin Barcelona'ya döndükten sonra bir sezon daha futbol oynayıp, profesyonel futbolculuk yaşamını sonlandırmayı düşündüğü iddia edildi.

aksam.com.tr