Lionel Messi herkesi ters köşeye yatırdı! Yeni takımını resmen duyurdular...

PSG ile bu sezona iyi bir başlangıç yapan Lionel Messi ile ilgili flaş gerçeği duyurdular. Barcelona'nın yeniden kadrosuna katmak istediği Lionel Messi'nin PSG ile sözleşme yenileyeceği belirtildi. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Fransa'da dikkat çeken bir Lionel Messi haberi kamuoyu ile paylaşıldı. Bu sezona çok iyi bir başlangıç yapan ve başarısıyla dikkat çeken Arjantinli süper yıldızın takımı PSG ile sözleşme yenileyeceği ifade edildi. Tecrübeli golcünün adı eski takımı Barcelona ile anılıyordu.

LIONEL MESSI'DEN HERKESİ ŞAŞIRTAN KARAR

Aksam.com.tr'nin Fransız basınından aktardığı habere göre; Paris Saint-Germain, Arjantinli süper yıldızı ile yeni sözleşme imzalamak için harekete geçti. Fransız ekibine geçtiğimiz yıl büyük bir sansasyonla transfer olan 35 yaşındaki futbolcu çok başarılı bir sezon geçirememişti.

Bu yıl adeta küllerinden yeniden doğan Lionel Messi, klasını konuşturdu ve gelecek yıl sona erecek mukavelesi nedeniyle PSG'yi harekete geçirdi. Haberin devamında; Fransız ekibinin ilerleyen günlerde yeni sözleşme görüşmelerine başlayacağı belirtildi.

BARCELONA'NIN HAYALLERİ YIKILDI

Barcelona Başkanı Juan Laporta, eski yıldızlarını yeniden takımda görmek istediklerini ve Lionel Messi'nin de PSG ile sözleşmesi sona erince buna sıcak bakabileceğini ifade etmişti. Arjantinli süper starın Fransız temsilcisi ile yeni sözleşme görüşmelerine başlaması durumunda Katalan ekibi büyük bir hayal kırıklığına uğramış olacak.

LIONEL MESSI'NİN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Arjantinli dünya starı bu sezon PSG ile 15 maça çıktı. 1312 dakika sahada kalan Lionel Messi 9 gol 10 asistlik muazzam bir performans ortaya koyarak eski günlerine döndüğünün sinyalini verdi.

aksam.com.tr