Lionel Messi, Al-Hilal'e mi transfer oldu? Forma basına sızdı: Resmi mağazada olay görüntü

Lionel Messi'nin Al-Hilal'e transfer olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ronaldo'nun ardından Lionel Messi'nin de Suudi Arabistan'a transfer olduğuna dair basına sızan bir fotoğraf infial yarattı. Detaylar haberimizde...

Star Gazetesi

PSG'nin yıldızı Lionel Messi'nin de Suudi Arabistan'a transfer olduğu iddiası dünya basınında gündemin ilk sırasına oturdu. Lionel Messi ile ilgili basına sızan fotoğraf manşetleri süslemeye başladı.

LIONEL MESSI DE SUUDİ ARABİSTAN'A MI GİTTİ?

PSG ile sözleşmesinin son yılında olan Lionel Messi, Al-Hilal'e mi transfer oldu? Cristiano Ronaldo'nun ardından Arjantinli yıldızın da Suudi Arabistan'a gittiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

LIONEL MESSI FOTOĞRAFI GÜNDEMİ SARSTI

Al-Hilal'in resmi ürünlerinin satıldığı bir mağazada yer alan Lionel Messi forması iddiaları beraberinde getirdi. Basına sızdırılan fotoğrafta bir reyonda Lionel Messi yazılı forma görülürken gerçek daha sonra ortaya çıktı.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Bir Al-Hilal taraftarının Lionel Messi formasını yanında getirdiği ve diğer formaların yanına asarak fotoğrafını çektiği belirtildi. Arap futbolseverin, Al-Nassr'ın Cristiano Ronaldo transferinin ardından iki efsaneyi Suudi Arabistan'da görmek istediği için böyle bir hamle yaptığı kaydedildi.