Fenerbahçe'de deprem! ''Lincoln Henrique futbolu bırakmış''

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Brezilyalı Lincoln Henrique büyük hayal kırıklığı yarattı. Sarı-lacivertlilerin önemli transferlerinden biri olan Lincoln Henrique, oynadığı oyunla taraftarlara resmen saç baş yoldurttu.

Fenerbahçe'de Lincoln Henrique'nin performansı büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Taraftarlar sosyal medyada oyuncuya ateş püskürdü. Sarı-Lacivertlilerin "Lincoln Henrique futbolu bırakmış" yorumları yaptığı oyuncuya Jesus da 45 dakika dayanabildi. Detaylar haberimizde...

LİNCOLN HENRİQUE'DEN ÜST ÜSTE TOP KAYIPLARI

Deneyimli oyuncunun her çalıma girdiğinde kaybettiği toplar Jorge Jesus'un ikinci yarının başında değişiklik yapmasına sebep oldu. Maça sürpriz bir şekilde ilk 11'de başlayan Lincoln Henrique, Fenerbahçe adına sahanın en kötü ismi oldu.

TARAFTARLAR BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ

Fenerbahçeli taraftarlar tecrübeli oyuncuya büyük tepki gösterdi. Ayağına aldığı her topu ezen ve pozisyonları heba eden oyuncu için sosyal medyada, "Halı saha futbolcusu gibi... Biraz futbol öğrenmesi lazım... Lincoln Henrique çok ilginç topçu. " yorumlarını yaptılar.

İSTATİSTİKLERİ

25 maça çıkan Lincoln Henrique 2 gol 6 asistle 8 gole direkt katkıda bulundu.