Lewis Hamilton'un ardından... Formula 1'in bir yıldızı daha ''Türkiye'' dedi

Lewis Hamilton'dan sonra Formula 1'in bir diğer yıldızı Nikita Mazepin'de Türkiye'de tatil yapmayı tercih etti. Formula 1'deki yoğun temponun ardından kendilerini Bodrum'a atan yıldız pilotların başında genelde Lewis Hamilton geliyor. İşte Mazepin'in Türkiye tercihinin detayları...

aksam.com.tr

Formula 1'de başta Lewis Hamilton olmak üzere, birçok yıldız pilot Türkiye'de tatil yapmayı tercih ediyor. Başarılı pilotlardan Nikita Mazepin de Bodrum'da tatilini geçirmeyi tercih edenler isimlerden oldu.

LEWIS HAMILTON GİBİ O DA TÜRKİYE'YE YALNIZ GELMEDİ

Rus oligark Dmitry Mazepin'in oğlu olan Nikita Mazepin, Formula 1'de en son Haas takımının pilotluğunu yapıyordu. Takımından ayrılan Rus sürücü Bodrum tatilini ünlü Rus model Sofia Nikitchuk ile yapmayı tercih etti.

Mazepin'in Bodrum tatili akıllara sık sık Bodrum'da tatil yapmayı tercih eden Lewis Hamilton'u getirdi. Büyük Britanyalı yıldız pilot da Türkiye tatilini genelde kız arkadaşıyla yapmayı tercih eden isimlerden biri.

MAZEPIN'İNDEN ÖZEL FOTOĞRAF

23 yaşındaki pilot, olaylı geçen sezon sonrası dinlenmek için Bodrum'da tatile çıktı. Mazepin, Çarşamba günü Rus model Sofia Nikitchuk ile birlikteyken gösterişli bir yatta Instagram hikâyesi paylaştı.

Rus sürücü, 28 yaşındaki modelle birlikte olduğu bir fotoğrafı yüzünü bir emojiyle kapatarak paylaştı. Aynı fotoğrafı daha sonra Nikitchuk da kendi hikayesinde yeniden yayınlandı.

2015 Miss Rusya olan güzel modelin sürpriz bir karar alarak Bodrum'da bir de giyim mağazası açacağı belirtildi.

MAZEPIN'I PİLOTLUKTAN ALDILAR

Rus pilot, oligark babasının Vladimir Putin ile bağları nedeniyle Mart ayında Amerikan F1 takımı Haas tarafından pilotluk görevine son verilmişti.

Mart ayından beri Mazepin hem yarış yasağına hem de Haas'a olan öfkesini verdiği demeçlerde birçok kez gösterdi.