Lewandowski de neymiş! Yılın transferi Krzysztof Piatek: Süper Lig devinin yeni golcüsü

Bu sezon attığı gollerle Süper Lig'e damga vuran Krzysztof Piatek, İstanbul devinin yeni golcüsü oluyor. Başakşehir formasıyla olağanüstü bir dönem geçiren Polonyalı golcü, Robert Lewandowski'den sonra Polonya'da en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Bu kapsamda Süper Lig devi transferi resmiyete dökmeye hazırlanırken, Krzysztof Piatek için hazırlıklar da başladı. İşte transfere dair son detaylar…

AKSAM.COM.TR

Krzysztof Piatek, yılın imzasını atıyor. Bu sezon attığı gollerle Süper Lig'e olağanüstü bir performans ortaya koyan golcü oyuncu, birçok takımı peşine takmıştı.

Başakşehir ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki santrafor için harekete geçilirken, Krzysztof Piatek de takımın yeni golcüsü oluyor.

PİATEK İÇİN MLS'TEN DE TEKLİF VAR

Krzysztof Piatek ile MLS ligi takımlarından Atlanta United da yakından ilgileniyor. Polonyalıyı kadrosuna katmak isteyen ABD ekibi, Başakşehir'in kapısını çalmaya hazırlansa da oyuncunun gelen teklife sıcak bakmadığı ileri sürüldü.

Böylece Süper Lig devi için de beklenen fırsat gelirken, karşılıklı imzaların atılması bekleniyor.

YILIN TRANSFERİ KRZYSZTOF PİATEK

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin, Krzysztof Piatek transferini bitirmek için girişimlerine hız verdiği aktarıldı.

Edin Dzeko'nun ilerleyen yaşı nedeniyle sezon sonunda takımdan ayrılması beklenirken, sarı lacivertliler, hücum hattında oluşacak boşluğu Krzysztof Piatek ile doldurmaya hazırlanıyor.

Oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalamak isteyen Fenerbahçe'nin, Krzysztof Piatek için Başakşehir ile masaya oturacağı ileri sürüldü.

Sezon sonunda işin resmiyete dökülmesi beklenirken, Krzysztof Piatek de kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imzayı atması bekleniyor.

Bu sezon Başakşehir formasıyla 35 resmi müsabakada boy gösteren Krzysztof Piatek, takımına 28 gol ve 5 asistlik bir katkı sağladı.

Piatek ayrıca ligde gol krallığı yarışında açık ara 18 golle lider konumda bulunuyor.