Leonardo Bonucci ''Yeter artık'' dedi! Resmen duyurdular: Fenerbahçe'de ayrılık

Leonardo Bonucci, devre arasında geldiği Fenerbahçe'de aradığını bulamadı. Sarı-lacivertlilerde istediği süreyi alamayan yıldız stoper Leonardo Bonucci, geleceği için kararını verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de devre arasında transfer edilen Leonardo Bonucci için flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde beklediği süreyi alamayan yıldız stoper Leonardo Bonucci, geleceği için kararını verdi.

LEONARDO BONUCCI ARADIĞINI BULAMADI

Bu sezon stoper mevkisinde sıkıtı yaşayan Fenerbahçe, devre arasında iki transfere imza attı. Sarı-lacivertliler, Çağlar Söyüncü ve Leonardo Bonucci'yi kadrosuna katarak bu eksiği kapattı. Ancak İtalyan yıldız, fazla süre almayı umarak geldiği Fenerbahçe'de aradığını bulamadı. Tecrübeli stoper, ligde yalnızca 1 maçta ilk 11'de başladı.

KARARINI VERDİ! AYRILIYOR...

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Sarı-lacivertlilerden fazla süre alamayan Leonardo Bonucci kararını verdi. Fenerbahçe'den ayrılmak isteyen İtalyan stoper, sezon sonu için kulüp aramaya başladı.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Leonardo Bonucci, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 11 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 4'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 379 dakika sahada kalan 36 yaşındaki İtalyan stoper, 1 asistle takımına katkıda bulundu.