Lautaro Martinez bombası! Tarihi transferin detayları ortaya çıktı...

Lautaro Martinez resmen imzayı atıyor. Inter'den ayrılacak olan dünya yıldızı futbolcunun yeni adresi ortaya çıktı. İşte Lautaro Martinez transferinin detayları...

FATİH BURAK YILDIRIM

Serie A'da Inter forması giyen Lautaro Martinez, sezon sonunda kulübüne veda edecek. Arjantinli yıldız futbolcu için dev kulüpler sıraya girmişti. Lautaro Martinez transferinde mutlu sona ulaşan kulüp ise belli oldu.

LAUTARO MARTINEZ TRANSFERİ GERÇEKLEŞİYOR!

2018'den beri Inter forması giyen Lautaro Martinez'in yeni adresi İngiltere oluyor. İspanyol basını, bu transferin detaylarını resmen okuyucularına aktardı. Ortaya çıkan bilgilere göre Manchester United, Lautaro Martinez için resmen devreye girmiş durumda. Kırmızı Şeytanlar, eski günlerine dönmek adına gelecek yaz transfer dönemini bir hayli hareketli geçirecek. Forvet hattı ise Lautaro Martinez ile güçlendirilecek.

INTER SATIŞA İZİN VERECEK

Öte yandan İngilizler ise Inter'in içerisinde bulunduğu mali durum sebebiyle Lautaro Martinez'in satışına izin vereceğini açıkladı. Lautaro ise yeni bir maceraya açılmak ve Premier Lig'de forma giymek adına Manchester United'a sıcak bakıyor.

Gelecek yaz transfer döneminde Lautaro Martinez'in Manchester United'a imza atması oldukça yüksek bir ihtimal olarak görülüyor.

www.aksam.com.tr | Fatih Burak Yıldırım