Kylian Mbappe, Lionel Messi ve Neymar'a karşı kazan kaldırdı! Dünya bunu konuşuyor...

Kylian Mbappe, Lionel Messi ve Neymar'ın PSG içindeki tavırlarına tepkili. Fransız basınının duyurduğu haberde; Kylian Mbappe'nin Lionel Messi ve Neymar'ın PSG'den gitmesini istediği ifade edildi. İşte PSG'deki iç gerilimin ayrıntıları...

aksam.com.tr

PSG'de Kylian Mbappe, Lionel Messi ve Neymar'ın saha içindeki rolünden rahatsız oldu ve yönetime iki dünya süper starının takımdan gönderilmesini iletti. Fransızların duyurduğu haberde, üç yıldızın takım içi bir ayrışma içinde olduğu belirtildi.

KYLIAN MBAPPE, LIONEL MESSI VE NEYMAR'DAN RAHATSIZ

Aksam.com.tr'nin L'Equipe'ten aktardığı haberde; Kylian Mbappe'nin, Neymar ve Lionel Messi'nin takım içindeki pozisyonlarından dolayı rahatsızlık duyduğu belirtildi. Fransız golcünün, Neymar ve Messi'nin kanatlarda oynamasına bağlı olarak kendisinin forvete geçmesinden dolayı rahat hareket edemediği için bu durumdan rahatsızlık duyduğu ifade edildi.

Haberin devamında, Mbappe'nin yaz transfer döneminde Robert Lewandowski ya da Marcus Rashford gibi bir forvetin transfer edilmesini beklediğini, fakat transferlerin gerçekleşmemesinin dolayı büyük bir hayal kırıklığına uğradığını belirtildi.

KYLIAN MBAPPE MİLLİ TAKIMDAN PSG'YE MESAJ YOLLAMIŞTI

UEFA Uluslar Ligi'nde Fransa'nın Avusturya'yı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Kylian Mbappe, "Millî takımda daha fazla alana ve özgürlüğe sahibim. Paris'te ise bu tamamen farklı. Benden daha farklı bir rolde olmam isteniyor." diyerek sitemde bulunmuştu.

NEYMAR İLE KYLIAN MBAPPE PENALTI KRİZİ YAŞAMIŞTI

Montpellier maçının 23. dakikasında PSG penaltı kazanmış ancak Kylian Mbappe bu atıştan yararlanamamıştı. Hakem daha sonra ilk yarının son bölümünde bir kez daha PSG lehine beyaz noktayı göstermiş bu kez vuruşta da Neymar topun başına geçip skoru 2-0'a getirmişti.

Maçın ardından Twitter'da bir kullanıcının attığı, "PSG'de penaltıları Mbappe atıyor. Bu sözleşmesinde yer alıyor olmalı, çünkü dünyadaki hiçbir kulüp Neymar'ı ikinci penaltıcı yapmaz. Yeni sözleşme sayesinde Mbappe PSG'nin sahibi olmuş." tweetini beğenen Neymar'ın Fransız futbolcuya olan tepkisi gündeme oturmuştu.

LIONEL MESSI'YE OMUZ ATMIŞTI

Kylian Mbappe, Neymar'la girdiği penaltı krizinin ardından aynı maçta Lionel Messi'ye yaptığı bir başka hareketle de gündem olmuştu. Fransız golcü, Neymar ile yakınlığı bilinen Arjantinli dünya yıldızına omuz atmış ve bu hareketiyle de tepkileri üzerine çekmişti.